Praktisk informasjon

Her vil du finne all nyttig informasjon om kurset. Følg med på denne sida og hald deg oppdatert. Vi kjem til å leggje ut informasjon om timeplan, festivalkonsertar, transport og anna.

Kurset varer frå 4.-9. august 2021. Det startar med ein opningskonsert den 4. kl.19.00. Det er mogleg å sjekke inn på Ole Bull Akademiet på førehand same dag. Meisterklassane er i tida 5.-9. august. Utsjekk frå Ole Bull Akademiet skjer etter frukost den 10. august. 

Rettleiande aldersgrense på kurset er 15 år. Vi vil likevel leggje til rette for at interesserte barn under 15 år også skal kunne delta. Ta kontakt med oss på: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den., for nærare informasjon.

Førebuing

Øv inn repertoaret på forhånd slik at du kan bruke tida på å delta på masterclass. Ta med ein ekstra kopi av alle notar.

Innsjekk og timeplan

Ved innsjekk på Ole Bull Akademiet får alle kursdeltakarar utdelt sin individuelle timeplan. Det vil også bli hengt opp timeplanar og annan informasjon i akademiet sine felleslokale. Følg med på dette, og hald deg oppdatert.  

Annan informasjon

Hvis du har spesielle allergiar/behov som du ikkje har opplyst om i søknadsskjemaet, send ein e-post til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. med dette.

Dette er eit alkoholfritt arrangement. Det vil seie at det ikkje er tillatt med alkohol inne på Ole Bull Akademiet. Vi ber alle om å respektere dette. 

Transport

Bergen lufthavn Flesland er ein av Norges største flyplassar med mange avganger til/frå Norge og utlandet kvar dag. Ta bybanen til Bergen Sentralstasjon, og vidare toget til Voss. Bybanen går kvart 8. minutt og bruker 45 minutter til sentralstasjonen. Toget frå Bergen går ca. ein gong i timen og tar ca. 80 min. Hugs å kjøpe billett på forhånd, enten i app, på nett eller i automat på stasjonen. Det går også direkte tog til Voss frå Oslo. Dette er ein vakker togtur på ca. 5 timer og 30 min.

Tog: www.vy.no

Bybanen: www.skyss.no

Følg oss:

NordAccordion blir arrangert i samarbeid med Ole Bull Akademiet og Voss Spelemannslag. Tusen takk til våre støttespelarar:

Logo neg
Nordisk Ministerraad Logo Graa
Voss Kommune Graa
Voss Sparebank Graa
Nordisk Kulturfond Logo Graa
Logolink Logo Graa
Nordisk Kulturfond Logo Graa
Hordaland Fylksekommune